All-in HR-dienstverlening

Securex

De loonverwerking is een onderdeel van het werk dat vaak onder de financiële afdeling valt. Echter vindt Securex de verwerking van het loon juist een belangrijk onderdeel van de employee journey. Wanneer iemand bijvoorbeeld langdurig ziek is, moet diegene zowel met HR als met de salarisadministratie in contact komen. Zo zijn er nog een aantal voorbeelden te noemen waarbij de HR- en salarisadministratie-afdelingen vaak door elkaar lopen. 

Securex

HR-software en -diensten

Je kunt bij Securex terecht voor allerlei HR-software en -diensten die gericht zijn op de employee journey. Wanneer het gaat over software, kun je er terecht voor app-dienstverlening. Er wordt dan gekeken naar de huidige software binnen jouw bedrijf. Vervolgens wordt er gekeken hoe deze software eventueel aangepast kan worden om de employee journey te verbeteren. 

Als het gaat om de diensten, kun je hier terecht voor zowel salarisdienstverlening als juridische dienstverlening. Naast dat de loonverwerking via HR wordt onderhouden, wordt er een personeels- en loonbeleid voor alle medewerkers ingericht en onderhouden. Als het gaat om juridische dienstverlening, kun je bij Securex terecht voor informatie en advies over alle juridische aspecten van jouw bedrijf. 

Ten slotte kun je bij hetzelfde bedrijf terecht voor customer care. Door middel van deze service kunnen alle vragen snel naar de juiste persoon worden doorgeschakeld zodat ze snel worden beantwoord. 

Hoe fijn dat je bij één en hetzelfde bedrijf terecht kunt voor alle zaken om de ervaring en werktijd van de medewerker zo soepel mogelijk te laten verlopen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *