Bureau accessoires die niet mogen ontbreken op jouw bureau

De Corona pandemie heeft het werkleven flink verstoord: veel werkplekken moesten sluiten en al het werk dat op afstand kan moet vanuit thuis gedaan worden. Daardoor moesten veel werknemers een werkplek creëren in hun eigen huis om toch efficiënt door te kunnen gaan met hun werk. Al snel besef je dat een kantoorruimte de beste oplossing is, maar welke accessoires zijn nou echt noodzakelijk?

Bureaulamp

Er is niks vermoeiender voor je ogen dan een fel laptop scherm met weinig belichting. Op kantoor is de belichting vaak goed geregeld, maar jouw snel geïmproviseerde ruimte is daar misschien toch wat gebrekkig in. Een goede bureaulamp verlicht de achtergrond van jouw werkplek waardoor je ogen minder snel vermoeid worden. Op deze manier hou je de werkdagen langer vol en ben je minder vermoeid aan het einde van de werkdag.

Een kalender

Om al jouw werk en privé afspraken goed bij te houden is een kalender van ongekende waarde. Een jaarkalender kopen is de beste stap die jij kan maken naar een goed geplande werkperiode. Breng al jouw afspraken van het hele jaar goed in kaart en zorgt ervoor dat je geen afspraak meer mist. Digitale kalenders zijn natuurlijk ook een optie, maar er zijn nog talloze mensen die een fysieke kalender prefereren. Zelf gebruik ik ook nog steeds een fysieke agenda en kalender, omdat deze altijd op mijn bureau ligt en het erg makkelijk is om er snel iets in te schrijven.

kalender

Waar te koop

Veel kantoorbenodigdheden zijn te koop bij verschillende winkels, of deze bij jouw situatie en werkzaamheden aansluiten is altijd nog maar de vraag. Kalendergigant.nl richt zich puur op kalenders en biedt daarom ook een enorm assortiment aan verschillende kalenders en bureauleggers. Voor elk kantoor of bureau is wel een passende kalender te vinden, en aan personalisatie ontbreekt ook niets. Op deze manier kom je de hele pandemie door zonder een afspraak te missen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *