Coolblue: koploper in consumentenelektronica

Ben je van plan om iets te kopen bij Coolblue tijdens de Black Friday acties? Goed idee, je vindt er namelijk ontzettend veel mooie producten op het gebied van consumentenelektronica. Coolblue startte ruim twintig jaar geleden met de verkoop van mp3-spelers en laptops online. Als één van de eerste webshops op dit gebied is de onderneming uitgegroeid tot koploper in Nederland. Sinds bijna 15 jaar vind je de webshop ook in België en sinds kort ook in Duitsland. Daarnaast zijn er vijftien fysieke winkels, waar je terecht kunt voor persoonlijk aankoopadvies.

Zeven dagen korting

Omdat het aantal aankopen tijdens Black Friday explosief toeneemt, heeft Coolblue er voor gekozen om de actie over meerdere dagen te spreiden. Tijdens de vorige editie duurden de aanbiedingen een week, inclusief Cyber Monday, de speciale online-editie van Black Friday. Op deze manier wordt de logistiek en het centrale distributiecentrum enigszins ontlast. En voor jou als consument is het een voordeel dat je op meerdere dagen bij deze internetwinkel goed geprijsde aankopen kunt doen. Je moet wel goed opletten, want voor een aantal artikelen geldt dat de aanbiedingen van toepassing zijn zolang de voorraad strekt. Ook kan het zijn dat bepaalde artikelen op vrijdag gunstig geprijsd zijn en andere juist op maandag.

Shoppen met de Coolblue-App

Wil je overal toegang hebben tot de website van Coolblue, dan kun je de app van de online store downloaden. Je kunt via de app het hele assortiment bekijken, producten bestellen en betalen via jouw bank. Ben je niet thuis tijdens de Black Friday, dan kun je op deze manier toch profiteren van alle aanbiedingen. En als je pakket verzonden is, volg je het nog sneller. En heb je nog niet besteld en twijfel je, op de app vind je ook de beoordelingen van andere klanten over de producten die jou interesseren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *