Een stevige en stijlvolle ondergrond met vloercoating

coatingvloer

Bent u op zoek naar een nieuwe ondergrond voor in uw woning of bedrijfspand? Steeds meer mensen en bedrijven kiezen ervoor om een gietvloer als ondergrond aan te brengen. Een gegoten vloer ziet er niet alleen prachtig uit maar heeft ook veel praktische voordelen waar we graag meer over vertellen.

De voordelen van vloercoating

Er zijn diverse redenen waarom mensen ervoor kiezen om een gietvloer of vloercoating in een woning aan te brengen. Allereerst ziet het er natuurlijk prachtig uit. Een robuuste ondergrond die in iedere stijl is af te werken. Maar het belangrijkste voordeel is toch wel de lange levensduur. Een gegoten vloer gaat zeer lang mee en raakt niet snel beschadigd. Bovendien is een gietvloer of vloercoating zeer eenvoudig te onderhouden. Uw hoeft de ondergrond alleen maar af en toe te dweilen en te stofzuigen om deze in een goede staat te houden.

Voor welke toepassingen?

In principe is een gietvloer in vrijwel iedere ruimte toe te passen. Al zijn dit type vloeren minder geschikt om buiten toe te passen. Als er veel gebruik wordt gemaakt van de ondergrond dan is het verstandig om een normale gietvloer aan te brengen met een normale dikte. Als de ondergrond niet al te zwaar belast wordt is vloercoating vaak ook voldoende. Dit is alleen de bovenste laag van een normale gietvloer, waardoor u wel dezelfde uitstraling krijgt maar voordeliger uit bent. Door het feit dat een gietvloer zeer eenvoudig schoon te maken is en de vloercoating geen vocht doorlaat is het ook een uitstekende keuze op de lange termijn en brengt dit type ondergrond gemak en rust in huis.

Coatingvloer is uw specialist

Het bedrijf Coatingvloer is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in het aanbrengen van hoge kwaliteit gietvloeren en ook vloercoating. Dit bedrijf is actief in diverse regio’s dus schroom niet om contact op te nemen. U kunt vrijblijvend een afspraak maken in de showroom of een prijs aanvragen om erachter te komen hoeveel de investering zou zijn om uw ondergrond te voorzien van hoge kwaliteit vloercoating.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *