Eenvoudig portemonnees opzetten

coinbase

Het voordeel van coinbase is dat je zeer eenvoudig verschillende portemonnees op kunt zetten, het is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk aan te passen. Via een app op je smartphone kun je betalingen verrichten, tot 2015 waren er niet heel veel mensen die erin  geïnvesteerd hebben. Voor iedereen is het eenvoudig om cryptovaluta te kopen, en te beheren vanuit een online omgeving. Momenteel is nog niet bekend welke tokens er allemaal zullen worden toegevoegd.

Munten kopen

Met coinbase kun je snel en simpel munten kopen als Ethereum, XRP en EOS, en natuurlijk niet te vergeten Bitcoin. Toch is het niet slim om al je munten hier op te slaan, de sleutels staan namelijk niet onder jouw controle. Een goede hardware wallet is aan te raden als je echt munten wilt sparen voor de toekomst. Beleggers met specifieke wensen kunnen handelen bij de aparte dienstverlening. Het is wel jammer dat het bedrijf te hoge commissies vraagt, gemiddeld 1,4% tot 4% over een handelstransactie.

coinbase

Samenwerkingen

Er wordt door coinbase ook geprobeerd om samenwerkingen aan te gaan met reguliere dienstverleners, handelsonderneming Trading Technologies is er een van. Het bedrijf wordt toegevoegd en er zal verder worden gekeken in hoeverre er een verdere samenwerking in het verschiet zit. High Finance zal zich meer en meer met de Crypto Finance vervlechten door coinbase te professionaliseren, Bitcoin wordt ook gezien als alternatieve belegging. Zoek je een Nederlands bedrijf wat dezelfde kansen biedt als dit bedrijf dan kun je niet om Bitvavo heen, dit is echt de beste optie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *