Mijn grootste uitgaven

Soms heb je van die gesprekken met je vrouw waardoor je aan het denken wordt gezet. Zo hadden wij laatst een gesprek over de meest gekke uitgaven. Wil je weten wat mijn meest dure uitgaven zijn? Ik zal ze hier benoemen.

Auto en scooter

Ondertussen ben ik in de dertig en ik heb nu meerdere auto’s gekocht. Persoonlijk vind ik de auto één van de beste aankopen, aangezien ik 50km moet rijden voor mijn werk. Toch heb ik ook een scooter gekocht. Waarom een scooter? Wij wonen in de stad en als ik naar de stad toe wil pak ik altijd even snel de scooter. Als jij een scooter in Dronten of een scooter in Almere wilt kopen? Ga dan eens naar Robert de Vries Tweewielers in Lelystad.

Te dure vakantie

Herken je dat? Je zoekt een leuke vakantiebestemming en iedere dag verleg je je eigen grenzen. Je zoekt een leuke accommodatie in Spanje, maar uiteindelijk kom je toch terecht op een resort in Bali. Dit heb ik dus in het verleden had. Mijn toenmalige vriendin Demi wilde graag een verre reis maken en dat hebben we gedaan. We zijn uiteindelijk 3 maand blijven plakken en hebben alle eilanden in de Javazee gezien. Was het het waard? 100%!

Horloge

Ik ben dus een enorme liefhebber van horloges. Waar ik in mijn tienerjaren weinig te besteden had, is dit de afgelopen jaren gelukkig veranderd. Daardoor heb ik kunnen sparen voor een zeer mooi en kostbaar horloge van het merk Rolex. Ik draag hem nauwelijks, aangezien ik er extreem zuinig op ben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *