Van activiteiten voor Singles tot shoppingevent

Bij ons staat Singles Day vooral bekend als dag waarop je met korting kunt shoppen. Sinds enkele jaren is deze rage vanuit China komen overwaaien. Daar is Singles Day een heuse feestdag. Ieder jaar op 11 november wordt het leven als vrijgezel gevierd. In 1993 werd dit feest voor het eerst gevierd. In de eerste jaren stond de dag vooral in het teken van activiteiten speciaal bedoeld voor singles. Vooral voor de mannelijke vrijgezel. Omdat de dag zo populair werd, besloot de mega-internetwinkel AliBaba om hier op in te spelen. AliBaba bedacht de speciale kortingsacties op vele artikelen in de webshop. En vele andere online stores volgden.

Vier enen: 11 november

Singles Day wordt ieder jaar op 11 november gevierd. Die dag is niet voor niets gekozen. De datum bestaat immers uit vier enen: 11-11, een vrijgezellendag bij uitstek en nog gemakkelijk te onthouden ook. De dag is in Nederland nog niet zo lang bekend en nog groeiend. Daarom nemen ieder jaar meer winkels deel aan dit shopping-event. Het zijn met name de webshops die met aanbiedingen en verlaagde prijzen komen. De verwachting is dat Singles Day net zo populair zal worden als het uit Amerika overgewaaide Black Friday.

Verschillende kortingen op veel producten

Tijdens Singles Day kun je profiteren van kortingen die kunnen oplopen tot vijftig procent en soms wel hoger. Waarop de prijsverlagingen gelden is per webshop verschillend. In vorige edities waren er aanbieders die op de hele collectie 11% korting gaven, maar andere webshops maken een selectie uit producten en geven daar verschillende kortingen over. Omdat er steeds meer deelnemers zijn aan de Singles Day, zijn er steeds meer productcategorieën die je met een mooie korting kunt aanschaffen. Net als tijdens Black Friday is elektronica een populaire aankoop. Maar zeker ook cadeau-artikelen zoals cosmetica, parfum en gadgets doen het goed tijdens deze ac

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *