Veilig overal je aankopen doen

credit card

Wanneer je er zeker van wil zijn dat je over de hele wereld kunt betalen is een creditcard een goede optie. Of je nu in je eigen stad een betaling doet, of je moet naar de andere kant van de wereld voor je werk. Overal kun je met een betaalkaart betalen, hierbij is ook nog eens het voordeel dat je aankopen tegen diefstal, verlies en beschadigingen zijn verzekerd. Natuurlijk is niet iedere kaart gelijk, de verschillende kaarten kun je vergelijken op credit-card.nu. 

credit card

Waarom een kaart om te betalen

Het klinkt zo ideaal een kaart om te betalen en nergens naar om te hoeven kijken, heb je geen saldo op je bankrekening dan kun je niets meer kopen. Met een creditcard kun je gewoon je aankopen doen tot een bepaald saldo, het is niet verstandig om de kaart te gebruiken als je bankrekening leeg is. Alle aankopen die je doet moet je toch later weer betalen, houdt hier dus rekening mee. In termijnen betalen is ook mogelijk, echter komt hier dan wel de rente die je betaald om de hoek.

Wat voor kaart neem jij?

Bij het kiezen van een creditcard heb je de keuze uit verschillende kaarten, naast de standaard kaart heb je ook een prepaid kaart. Bij de prepaid kaart worden de aankopen niet van je bankrekening afgeschreven, maar van het tegoed wat je op de kaart hebt gezet. Is het tegoed van je kaart op dan kun je er niet meer mee betalen, via je eigen bankrekening moet je er weer tegoed op zetten. Voordeel is wel dat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *