Verhuizen stressvol? Niet met een verhuisbedrijf!

Verhuizen kan een stressvolle gebeurtenis zijn. Er zijn veel dingen die geregeld moeten worden en waar je aan moet denken. Verhuisdozen moeten gevuld en gesjouwd worden en je huis moet leeg. In dit artikel geven we je een aantal tips over wat je vooral niet moet vergeten! Heb je geen zin of tijd om alles zelf te doen? Schakel dan een bedrijf met erkende verhuizers in.

 

Spullen inpakken of weggooien

Allereerst is het natuurlijk belangrijk een groot aantal verhuisdozen aan te schaffen. Er bestaan ook opties om de dozen te huren. Dan moet je wel wat netter met de dozen omgaan zodat ze na de verhuizing weer heel terug in geleverd kunnen worden. Er bestaan overigens ook dozen speciaal voor zware spullen als boeken of dozen waar je makkelijk kleding in kunt opbergen. Vergeet niet aan te geven waar breekbare spullen in zitten! Ten tweede is het handig deze dozen te nummeren of de naam van de kamer op de doos te schrijven. Zo weten jij en andere mensen meteen naar welke kamer de doos moet. Als laatste moet je vooral niet vergeten een paar rollen vuilniszakken te kopen. Je zal waarschijnlijk ook een heleboel spullen weggooien die je niet meer nodig hebt. Het is handig hier op tijd mee te beginnen. Zo hou je bijvoorbeeld nog tijd over om dingen op Marktplaats te verkopen voordat je verhuist.

 

De verhuisdag

Verzamel genoeg mensen om je heen die je kunnen helpen met het sjouwen van dozen en andere spullen. Als je ergens hoog boven woont zonder lift, kan je erover nadenken een verhuislift te huren. Dit kost een aantal tientjes, maar zal je waarschijnlijk een hoop zweet besparen. Probeer ergens één of meerdere busjes te lenen of te huren als je er zelf geen hebt. Het is handig zoveel mogelijk spullen in één keer te vervoeren, zeker als je nieuwe huis niet in dezelfde stad staat.

 

Schakel en verhuisbedrijf in

Klinkt dit allemaal als ontzettend veel moeite? Dat klopt, je moet er waarschijnlijk wel even wat tijd voor uit trekken. Vergeet bijvoorbeeld ook niet één of meerdere dagen vrij te vragen van je werk. Het is een goede optie een verhuisbedrijf in te schakelen, bijvoorbeeld deze: verhuisbedrijf Amsterdam. Zij kunnen van alles voor je verzorgen: van dozen, tot een verhuislift tot verhuizers die al je dozen voor jou naar je nieuwe stulpje sjouwen! Stuur een aanvraag in, ontvang een offerte en er zullen je een hoop taken ontnomen worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *