Waar kan ik een brievenbusdoos kopen?

Door heel ons land heen kun je overal oranje brievenbussen vinden. Deze zijn bedoeld om pakketjes en brieven mee te versturen. Ondanks dat je tegenwoordig erg veel kunt regelen via het internet, is het alsnog af en toe nodig om wat te versturen op de ouderwetse manier. Het is dan fijn om ook een plek bij jou in de buurt te hebben waar je eenvoudig je post kan verzenden. Naast dat je terecht kunt bij zo'n oranje brievenbus, kun je vaak bij de supermarkt bij jou in de omgeving een pakketje afleveren en laten ophalen bij deze supermarkt. 

Het verzenden van een product met een brievenbus

Als je een pakketje wil gaan versturen is het natuurlijk fijn als je de formaten van het artikel weet wat je wil gaan verzenden. Als je een brief met een brievenbus wil versturen moet je er rekening mee houden dat dit alleen kan bij bepaalde formaten. Wanneer je een product wil verzenden moet deze aan bepaalde eisen voldoen. Als je een product gaat verzenden is het belangrijk dat deze een maximale hoogte heeft van 27 millimeter. Daarnaast mag het pakketje dat je in de brievenbus doet niet groter zijn dan 380x265x32 mm. Verder is het belangrijk dat je let op het gewicht van je pakketje. Op basis van het gewicht van het pakketje dat je wil verzenden zul je moeten bepalen wat voor postzegel je erop moet doen.

Verschillende formaten verzenddozen

Wanneer je gebruik wilt maken van een brievenbusdoos dan kun je deze het best door PostNL laten bezorgen. Deze pakketjes zijn vaak wel wat groter en zwaarder dan normale pakketjes die je in de brievenbus gooit. Je kunt deze pakketjes vaak afleveren bij een ophaalpunt, wat over het algemeen een supermarkt in de buurt zal zijn. Je kunt op verschillende plekken bij jou in de buurt een brievenbusdoos kopen. Deze kun je bij zowel fysieke als online winkels kopen. Zo kun je bij Vermeij een hoop verschillende maten dozen kopen. Eigenlijk zijn voor iedereen en voor elk pakketje wel formaten dozen te vinden. De meeste keren zullen dit standaard formaten zijn zoals die van een boek, of een A3 formaat. Je kunt ook dozen vinden voor schilderen of spiegels. Wel geldt dat hoe groter en zwaarder het pakketje is des te meer je betaald voor het verzenden van deze producten. Als je je een pakketje naar het buitenland wil verzenden zullen hier ook extra kosten bij komen kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *