Waarom is een AFAS koppeling handig voor jou?

Wil jij ook fouten voorkomen en veel tijd besparen? Gebruik dan de AFAS koppeling. Op deze manier worden je systemen aan AFAS Profit verbonden. Zo worden zowel controle als invoer van al je data automatisch vastgelegd. Veel bedrijven leggen telkens dezelfde gegevens op meerdere plekken vast. Als je minder fouten wilt maken en minder tijd wilt verliezen, weet dan dat dit op eenvoudige wijze voorkomen kan worden! Weet dat het anders kan. De connector van AFAS zorgt dat beide applicaties of systemen op hetzelfde moment gekoppeld worden en vervolgens via een veilige weg data uitwisselen. 

Hoe kan een AFAS consultant je helpen met de AFAS koppeling?

Wellicht weet je niet zoveel van software af en was het vorige stukje tekst over een AFAS koppeling enigszins onduidelijk. Dat geeft helemaal niets! Als je via een professionele weg je bedrijfsvoering voor elkaar wilt krijgen met behulp van AFAS, kan een AFAS consultant van DifferIT je verder helpen. Ook als je dus nog niet erg bekend bent met de programma’s, kan een consultant je helpen om jouw onderneming te laten floreren! 

Goede communicatie is van belang

We weten allemaal dat goede bedrijfsvoering wordt bepaald door goede communicatie. En dan maakt het niet uit hoe klein of groot de onderneming precies is. Al je processen moeten optimaal en eenvoudig ingezet worden. Zo snapt iedereen wat zijn taken zijn en hoe hij die gedaan moet krijgen. Software pakketten van het bedrijf AFAS vergemakkelijken dit. Er bestaan verschillende soorten pakketten wat maakt dat er altijd wel een is die goed bij jouw bedrijf past. En de AFAS consultant kan je natuurlijk helpen.

Alleen ondersteuning geven kan ook

Een AFAS consultant kan je op allerlei manieren helpen met AFAS software. Is de AFAS koppeling lastig, of weet je niet precies hoe dit werkt? Laat de consultant je precies op die manier helpen die jou het best uitkomt. Weet dat je niet verplicht bent om je softwarepakket bij het bedrijf DifferIT aan te schaffen als je de hulp van een AFAS consultant wilt hebben. Echter, het is wel handig als dit wel het geval is. Zo kan de AFAS consultant namelijk een geschikter persoonlijk advies geven voor jouw situatie. Een consultant van DIfferIT staat altijd voor je klaar. Of je nu net begonnen bent met AFAS software of dat je na een tijdje pas tegen iets aanloopt. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *