Wat is factoring en wat zijn de voordelen?

Als je aan factoring doet laat je als het ware The Blue Factor je debiteuren beheren. Dat wil zeggen dat zij dit voor jou uit handen nemen. Factoring is dat je je factuur op stuurt en dat je dan gelijk je geld krijgt. Je krijgt je geld binnen 24 uur. Sneller dat dit wordt het niet. Voor veel ondernemers is dit een goede oplossing. Veel ondernemers moeten namelijk lang wachten voordat ze hun uitgestuurde factuur betaald wordt. De gemiddelde factuur termijn is tussen de 30 en 90 dagen. Sommige ondernemers kunnen niet zo lang op hun geld wachten vanwege verschillende redenen.

Waarom kiezen voor factoring?

Waarom zou je kiezen voor factoring? Dit is namelijk omdat veel mensen hun factuur laat of te laat betalen. En het is een verschrikkelijke klus om achter al die te laat betaalde facturen aan te gaan. Tenslotte kan je als ondernemer je tijd vast wel beter besteden. Veel ondernemers vinden het debiteurenbeheer ook lastig. Het is ook niet de leukste kant van ondernemen. Daarom is het mooi dat je dit deel van ondernemen kan laten uitbesteden.

Factoring is voor veel ondernemers van toepassing. Voor kleine ondernemers die niet te lang kunnen wachten op hun geld omdat ze het nodig hebben om te overleven of om te groeien of voor grote ondernemingen die heel veel facturen versturen. Voor hen is dit een goede oplossing zodat ze de tijd die ze hebben kunnen besteden aan andere zaken die komen kijken bij een grote onderneming.

Wat zijn de voordelen van factoring?

Factoring heeft meerdere voordelen. Wanneer je aan factoring doet dan besteedt je je facturen uit aan een andere bedrijf. Los van het feit dat je binnen 24 uur je geld krijgt, wat heel prettig is, bespaard het je ook tijd die je voor andere zaken kunt gebruiken. Daarnaast heb je ook nooit meer last van wanbetalers en mensen die laat hun factuur betalen. Het risico draag je over aan The Blue Factor. Door de service van The Blue Factor kun jij verder met ondernemen en hoef je je geen zorgen te maken over de facturen en of je geld wel op tijd binnen komt. Je factuur verkopen aan The Blue Factor geeft je dus financiële zekerheid op dit gebied.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *