Wat komt er kijken bij een kassasysteem?

Op plekken waar je moet afrekenen vind je meestal kassasystemen. Zo vind je deze systemen vooral in de horeca, zoals restaurants, cafés, hotels en snackbars. Maar daar vind je niet alleen kassasystemen. Ook in bedrijfskantines, supermarkten, zorginstellingen en bakkerijen vind je ze. Maar wat zijn nu de beste op de markt en hoe verschillen ze van elkaar? Je leest in dit artikel meer over het kassasysteem.

De verschillende soort kassasystemen en accessoires

Laten we eerst vooropstellen dat het aanbod van kassasystemen erg breed is. Voor elke toepassing, klein of groot, heb je wel een kassasysteem. Van de simpele kassa's tot geavanceerde point-of-sale en PC systemen. Je zal je verbazen wat er allemaal mogelijk is. Naast deze systemen horen ook verschillende soorten apparatuur als handhelds, bestelzuilen en weegschalen. En vergeet de accessoires niet zoals etiketten, bon rollen en inktlinten. Er zijn veel verschillende koppelingen en modules beschikbaar voor een optimale bedrijfsvoering.

Kassasystemen in de horeca branche

Er zijn speciale kassasystemen voor bijna elke branche. Maar de horeca is toch wel een van de belangrijksten. De kassasystemen binnen de horecabranche zijn erg divers. Je kan de keuze maken uit touchscreen kassa's volledig met een tafelplattegrond en mobile order terminal. Zo weet je precies wie wat waar bestelt. Maar als je een klein simpel horeca bedrijfje hebt kan je ook de keuze maken voor een eenvoudige kassa met alleen wat direct toetsen. Deze kassasystemen zijn uiteraard uit te breiden met verschillende modules en functies. Zoals urenregistratie, voorraadbeheer en pinbetalingen. Hoe makkelijk of moeilijk je het wilt, er is overal een oplossing voor.

Wat maakt het Mplus kassa zo uniek?

De Mplus kassa is uniek in verschillende branches, zoals in de horeca, retail en catering. Je kiest de hardware zoals een printer, scanner, kassaterminal of pinautomaat die bij je bedrijf past. Wat volgt zijn de keuze voor modules. Die modules variëren van urenregistratie tot voorraadbeheer. Zo zie je met de urenregistratie wie er in en uit klokt, ideaal om grip te krijgen op de gewerkte uren van je werknemers. En bij voorraadbeheer heb je snel een overzicht van de voorraden. Zo bestaat de mogelijkheid op zelf inkooplijsten en besteladviezen te maken. Daarnaast heb je een snel overzicht op de artikelhistorie. Je besluit helemaal zelf welke module kiest en betaalt daardoor nooit te veel of voor iets wat je toch niet gebruikt. Het Mplus kassasysteem biedt voor heel veel toepassingen een oplossing, waardoor je er uit van kan gaan dat er voor jouw bedrijf altijd een geschikte module tussen zit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *