Wat wilt u weten over de prijs voor stroom per kwh voor zakelijk gebruik?

Onlangs hebben wij onze schaal vergroot wat betreft de productie van onze producten. Voorheen waren wij een kleinbedrijf waarbij de meeste activiteiten thuis plaatsvonden. Daarna zaten wij een aantal jaren gevestigd in een kleine zeecontainer, omgebouwd tot kantoor. Nadat wij hier uit zijn gegroeid werd het toch wel tijd voor een echt kantoor, met meerdere kamers. Meer personeel in dienst betekent meer productie, meer kosten. Om ook kritisch te kijken naar de kosten die wij maken, hebben we ons laten adviseren door een telefoniste die ons spontaan belde om zakelijke energietarieven te hanteren voor de stroom. De telefoniste gaf namelijk aan dat het mogelijk is om als bedrijf te profiteren van de prijs voor stroom per kwh voor zakelijk gebruik. Wij zijn meerdere malen gebeld door een dergelijke verkopen en vinden het persoonlijk erg storend dat we hierdoor gestoord werden. Daarbij is het vaak het geval bij telefoonverkopers dat er voor hen een belang is wat maakt dat u of ik ergens mee instemt. Daarom hebben wij er voor gekozen om niet in zee te gaan met een telefoonverkoper en zelf uit te zoeken hoe het zit. Wij wilden wel eens weten hoe het zit met de prijs voor stroom per kwh voor zakelijk gebruik. We hebben toen op het internet gezocht naar prijs stroom per kwh zakelijk. We vonden toen op het internet verschillende websites waar het mogelijk is om te kijken welke energieleveranciers er zijn, wat het betekent om prijs voor stroom per kwh voor zakelijk gebruik uit te laten rekenen via een offerte. Uiteindelijk zijn wij afgegaan op de website die ons het meest aansprak.

De prijs voor stroom per kwh voor zakelijk gebruik duidelijk uitgelegd

We zagen op de website zakelijkeenergietarieven.nl dat er veel informatie was terug te vinden die wij specifiek zochten. Naast de uitleg van wat de bedoeling is rondom prijs voor stroom per kwh voor zakelijk gebruik was er ook een offerte aan te vragen voor de specifieke situatie in onze situatie. Dit leek ons wel wat. Wij hebben toen op deze website een offerte opgevraagd voor de prijs voor stroom per kwh voor zakelijk gebruik. Omdat wij zakelijk gebruikers zijn en wilden weten hoeveel de prijs voor stroom per kwh is, vergeleken met de prijs voor niet-zakelijk gebruik. Wij hebben eenvoudig een offerte kunnen aanvragen en toen we deze kregen was voor ons de conclusie helder. Het loont voor ons om te profiteren van de prijs voor stroom per kwh voor zakelijk gebruik.

Bent u ook een ondernemer?

Bent u ook ondernemer en wilt u weten voor welke prijs u stroom koopt per kwh zakelijk? Gaat u dan:

  • 
surfen op het internet naar zakelijkeenergietarieven.nl
  • kijken welke informatie er allemaal te vinden is op deze website
  • overwegen om een offerte op te vragen om te kijken of zakelijke tarieven voor u gunstig zijn

Wij zijn erg blij dat we deze website hebben bezocht omdat we nu weten welke tarieven voor ons kostenbesparend kunnen zijn. Wij hopen dat u ook niet teveel zult betalen. Waarom zou u dat immers willen?

Lees meer…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *