Welke WordPress plugins?

Heb je een website die gebouwd is in WordPress? Of ben je bezig met het bouwen van een site met behulp van dit systeem? Dan zijn er verschillende plugins waar je baat bij kunt hebben. Er zijn ontzettend veel verschillende WordPress plugins te krijgen, waardoor het lastig kan zijn te bepalen welke je nu precies nodig hebt. Er zijn betaalde plugins, maar ook qua gratis plugins zijn er een heleboel opties. Hieronder vind je een overzicht van verschillende soorten plugins die je kunt gebruiken voor je website.

Anti-Spam plugins

Bloggers krijgen vaak te maken met spam. Neem je geen voorzorgsmaatregelen, dan zul je te maken krijgen met honderden spamreacties op je berichten. Je website ziet er daardoor een stuk minder betrouwbaar uit en bovendien laten normale bezoekers op die manier ook minder snel een reactie achter. Gelukkig bestaan er verschillende plugins waarmee je dit soort spam tegen kunt gaan.

SEO plugins

Wil je je website optimaliseren voor Google, dan komen WordPress SEO plugins goed van pas. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan Yoast SEO, de bekendste plugin. Hiermee maak je eenvoudig een SEO titel voor je berichten, vul j ede meta-description in en nog veel meer. Om goed gevonden te kunnen worden in zoekmachines is het van belang dat je je website optimaliseert. 

Social media plugins

Ook social media plugins kunnen erg handig zijn. Met deze plugins voeg je social media knoppen toe aan je website. Zo wordt de kans groter dat mensen je bericht delen, wat uiteindelijk voor meer naamsbekendheid en bezoekers zorgt. 

Tip: ben je op zoek naar WordPress developers? Neem dan eens contact op met dit wordpress bureau. Zo houd je zelf meer tijd over voor andere dingen en kun je het bouwen en onderhouden van je WordPress site overlaten aan experts, zodat je zeker weet dat het op de juiste manier gebeurt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *